Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın halkından 'değişim' mesajı

9 Ocak 2024, Salı 13:09
Son güncelleme: 10 Ocak 2024, Çarşamba 12:29

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın Büyükşehir adaylığının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Çerçioğlu'nun açıklaması sosyal medyada paylaşıldı. O paylaşıma yorumda bulunan vatandaşlar 'Değişim' mesajı verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımının maçını izledikten sonra maç çıkışı gazetecilerin sorusu üzerine AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın Büyükşehir adaylığı ile ilgili konuştu.

Tarih tekerrürden ibarettir diyen Çerçioğlu, “Bildiğimiz bir kişi. Umarım centilmence geçer. İftira atmazlar. Daha önceki seçimde çok iftira attılar. Onlarla beraber hareket eden sözde basın mensupları gerçekten hiç şık olmayan, Aydın’a yakışmayan, insanlığa sığmayan iftira dolu bir kampanya götürdüler. Umarım aynı yola başvurmazlar. Aynı şeyleri yaparak seçim kazanmak zaten mümkün değil. Aydın’a Büyükşehir olarak 10 yıldır hizmet veriyoruz. Bunu Aydın halkıyla beraber yaptık. Hizmet vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal medya hesaplarından yayınlanan bu açıklamanın altına bir çok vatandaş, "Git artık", "Allah Aydın'ın yardımcısı olsun, bir beş yıl daha geri kalacağız", "Yüzsüzlük diz boyu", "Su parası 1070 lira geldi tarla mı suluyoruz", Hangi hizmet" gibi yorumlarda bulundu. (SELİME AYDEMİR)

İşte o yorumlar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler