Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sercan'ın ‘Sevda’sı gerçek oldu

6 Mayıs 2022, Cuma 10:41

     


Aydınlı fotoğraf sanatçısı Sercan Akdağ, Muhasebe Müdürü Sevda Gürbüz ile yaşamını birleştirdi. Genç çift, geceye yöresel oyun gösterisiyle başladı. Okul yıllarında folklor ekibinde de yer alan damat Sercan Akdağ’ın sergilediği halk oyunları seremonisi, davetlilerden tam not aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Fotoğraf sanatçısı ve Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ'ın yeğeni Sercan Akdağ ile inşaat sektöründe hizmet veren ve Aydınspor’un efsane Başkanı Mukan Perinçek ve Ertan Perinçek’in sahibi olduğu Perinçek Grup’un Muhasebe Müdürü Sevda Gürbüz, düzenlenen düğün töreni ile evlendi.

Sevda ve Sercan çifti için Efeler’de hizmet veren bir düğün salonunda düzenlenen düğün törenine, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ile Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Aydınspor’un efsane başkanı Mukan Perinçek, Akdağ ve Gürbüz aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan gece, nikah merasimi ile devam etti. Genç çiftin nikah akdini Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altındiş gerçekleştirirken, damadın şahitliğini AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, MKYK Üyesi Seda Sarıbaş ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, gelinin şahitliğini ise Aydınspor’un efsane başkanı Mukan Perinçek yaptı. Nikah şahitleri genç çifte mutluluk dileğinde bulunurken, evlilik cüzdanını AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Mukan Perinçek, gelin Sevda Gürbüz’e birlikte teslim etti.

Gece, genç çiftin davetlilerle birlikte müzik eşliğindeki eğlencesi ile geç saatlere kadar devam etti.


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler