Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı ölen kadının o paylaşımı dikkat çekti

3 Kasım 2023, Cuma 10:23
Son güncelleme: 3 Kasım 2023, Cuma 13:23

     


Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Beste İçel evinde ölü bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yakınlarının bir türlü kendisine ulaşamamasının ardından eve çilingir yardımıyla girildi. Eve giren yakınları genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. 

Hayvanseverliği ile tanınan ve son zamanlarda psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Beste İçel'in sosyal medya hesabından ölmeden tam bir yıl önce yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Beste İçel'in 3 Kasım 2022'de yaptığı paylaşımında, "Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı, yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin, hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil, ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için, yaşamak yani ağır bastığından... #nazımhikmet" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan, Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Beste İçel adlı hayvansever kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye alındı.

Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Beste İçel’in hayatını kaybettiği tespit edilince olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı evde çalışma yaptı. Yapılan çalışmaların ardından kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler