Takip Et

/>

SON DAKİKA

Eski başkanlardan Bakan Kirişçi'ye ziyaret

1 Nisan 2022, Cuma 11:28

     


Söke, Germencik, Kuyucak ve Koçarlı eski Ziraat Odası başkanları, Mart ayı başında Tarım ve Orman Bakanlığına atanan Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret etti.

Önceki dönem Söke Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek, Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan, Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Kemal Emir ve Germencik Ziraat Odası Başkanı Ali Arslan, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Yine dönemin Aydın Ziraat Odası Başkanlarından AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın da katıldığı ziyarette bölgenin tarımdaki sorunları da bakan Kirişçi’e aktarıldı

”BAKANIMIZLA ÇOK ÖNCEDEN TANIŞIYORUZ”

Ankara'da Tarım ve Orman Bakanlığına yaptıkları ziyaretin samimi ve çok iyi bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Söke Ziraat Odası önceki dönem yönetim kurulu başkanı Muhsin Örnek, ”Sayın Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi uzun yıllar bakanlıkta üst düzey yöneticilik yaptı. Ziraat Odası yöneticileri olarak sayın bakanımızla o dönemlerde sık sık görüşüp, sorunlarımızı iletirdik. Bakan olmasına çok sevindik. Aydın'daki önceki dönem diğer oda başkanlarımızla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

Ziyarette bölge çiftçisinin sorunlarını da dile getirme fırsatı bulduklarını sözlerine ekleyen Örnek, ”Mevcut oda başkanlarımız ve yöneticilerimiz çiftçinin sorunlarını dile getirerek gündemde tutmaktalar. Biz de pamuk primlerindeki kesintinin haksız olduğunu, mazotta ÖTV ve gübredeki fiyat artışlarını bakanımıza ileterek, çiftçimizin beklentilerini bir kez daha konuşma fırsatımız oldu” diye konuştu. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler