Afyonkarahisar'da gıda sektörüne yönelik eğitim yapıldı

10 Haziran 2022, Cuma 11:37

     


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda gıda sektöründe katkı-kalıntı ilişkileri yönetimi eğitimi gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey, eğitim salonundaki programda, taklit ve tağşiş kelimelerinin kamuoyunda çok fazla duyulduğunu belirtti.

Gıda ürünlerinin insan sağlığını doğrudan etkilediğini aktaran Güzbey, "Bu nedenle üretici firmaların azami hassasiyeti gösterdiğine inanıyoruz. Firmalarımızın hangi katkı maddelerini kullanabileceği, hangi koşulların kalıntı olarak kabul edilebileceği yönünde bilgilerin verileceği eğitimimizin yararlı olacağı kanısındayım." ifadesini kullandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Şevik, programda bir sunum yaptı.

Program, eğitime katılanlara belge verilmesinin ardından sona erdi. (AA) 







 
Son Eklenen Haberler