Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de balonlar SMA hastası minik İkra Deniz için havalandı

30 Mart 2022, Çarşamba 17:31

     


Söke'de SMA hastası minik İkra Deniz’n hayata tutunabilmesi için başlatılan kampanyada, gerekli olan 1 milyon 850 bin dolara ulaşıldı. İkra bebeğin sevenleri, Pamuk ailesinin evlerinin önünde gökyüzüne rengarenk balon uçurdu.

Sarıkemer Mahallesi'nde Mustafa-Emel Pamuk çiftlerinin geçtiğimiz yıl SMA teşhisi konulan kızları İkra Deniz için Valilik izniyle, yurt dışında yapılacak tedavisi için kampanya başlatıldı. Kampanya, Söke’nin sınırlarını da aşarak ülke genelinde destek buldu. Son olarak geçtiğimiz günlerde Söke Belediye Meydanı'nda İkra Deniz için kermes düzenlenmişti.

Önceki gün farklı illerden gelen hayırseverlerin destekleri ile gerekli rakama ulaşılması başta ailesi ve yakınları olmak üzere İkra Deniz için hayat olmaya koşan gönüllüler, Sarıkemer Mahallesi'nde Pamuk Ailesi'nin evinde buluştu.

Gönüllüler, İkra Deniz için gökyüzüne rengarenk balonlar uçurarak, kampanyanın tamamlanmasını kutlayıp ailenin sevincine ortak oldu. Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de Pamuk Ailesi'ni ziyaret ederek, Deniz İkra'ya şifa diledi.

Kampanyaya destek olan hayırseverlere ve tüm gönüllülere teşekkür eden baba Mustafa Pamuk, ” Yaklaşık 20 ay önce başlatılan kampanya süresince umudumuzu hiç kaybetmedik. Bu süre içerisinde yurt içinden ve dışından çok sayıda destek gördük. Uzun ve çok zor bir yoldu. Allah bir şekilde dileğimizi yerine getirdi. Çok mutluyuz. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler” dedi.

Baba Mustafa Pamuk, Birleşik Arap Emirliklerinin Başkenti Dubai'de yapılacak olan tedavi süreci ile ilgili pasaport, uçak biletleri başta olmak üzere hazırlıkları tamamladıklarını, kampanyada toplanan bağışın hastaneye transferini beklediklerini dile getirdi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler