Aydın’ın Söke ilçesinde kürek sörfü yapmak için denize açılan 2 kişi, bir süre sonra sürüklenince yardım çağrısında bulundu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, 2 kişiyi kurtararak kıyıya ulaştırdı.
Olay, Doğanbey açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kürek sörfü ile denize açılan 2 kişi, bir süre sonra sürüklenmeye başladı. Kıyıya dönemeyen şahıslar yardım talebinde bulundu. İhbarın alınmasının ardından saat 17.00 sıralarında bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı KB-72 isimli Sahil Güvenlik Botu sevk edildi.
Başlatılan kurtarma çalışması kısa sürede sonuç verdi. Ekipler, denizde sürüklenen 2 kişiye ulaşarak şahısları bota aldı. Kurtarılan 2 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Güzelçamlı Balıkçı Barınağı’na güvenli şekilde getirildi.
Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. (ERDAL AYDIN)





















ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.