Takip Et

SON DAKİKA

Savaş baba ocağı Çine’de Çerçioğlu’na meydan okudu

29 Mart 2024, Cuma 10:27

     


Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, baba ocağı Çine’de gerçekleştirdiği mitingde Özlem Çerçioğlu’na meydan okudu. Savaş, “31 Mart’ta bunları sandığa gömeceğiz. Kazanıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cumhur İttifakı, Çine’de gövde gösterisi yaptı. Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, baba ocağı Çine’de coşkulu bir miting gerçekleştirdi. Savaş, havai fişek ve meşalelerle karşılandı. Hemşerilerinin bağrına bastığı Savaş, Sarıoğlu mahallesinde bulunan Belediye Kahvehanesinde gerçekleştirilen mitinge Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve heyecanlı bir kalabalık katıldı.

"NASIL BELEDİYECİLİK YAPILDIĞINI ONLARA GÖSTERECEĞİZ"

İlçe müdürü olarak görev yaptığı süreçte ilçeye kazandırdığı projeleri anlatan Çine Belediye Başkan Adayı Dinçer, göreve geldiklerinde ivedilikle imar planında değişiklik yapacaklarını söyledi. Yapacağı projeleri anlatan Dinçer, Çine’ye erkekler ve kadınlar için hamam yapacağını kaydetti. Çine’nin artık 5 yıl kaybetmeye tahammülü olmadığını kaydeden Dinçer, “Derdimiz Çine. 1 Nisan sabahı belediyenin anahtarını aldığımızda onlara nasıl belediyecilik yapıldığını göstereceğiz. Hepiniz de buna şahit olacaksınız” dedi.

Baba ocağında hemşerileriyle buluşan Aydın BŞB Adayı Mustafa Savaş, “Arkadaşlar kazanıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Aydın’ı ve Çine’yi hak ettiği hizmetle inşallah buluşturacağız. Çine hazır, kararını vermiş. Çine gerçek belediyecilikle buluşmaya hazır. 3 aydan bu yana sahada dolaşıyoruz. Gördüğümüz tablo net. Aydın kararını verdi. Aydın da gerçek belediyecilikle tanışmaya hazır. Pazar akşamı Kent Meydanında buluşmaya hazır mıyız?” dedi.

"SANATÇI İLE MEYDANA KALABALIK TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR"

Koruma ordularıyla gezen mevcut büyükşehir belediye başkanın 15 yıldan beri masal anlattığını kaydeden Savaş, “Aydın’da kendisi miting yapamıyor. Yarın akşam sanatçı getiriyor. O sanatçı ile meydanda kalabalık toplamaya çalışıyor. Kendi partisi bile kendisini gözden çıkardı. Benim hemşerilerim de 31 Mart günü sandıkta her şeyin hesabını sorup onu gözden çıkaracak.” diye konuştu.

"MEVCUT BŞB BAŞKANI CEVAP VEREMİYOR"

Mevcut başkanın 15 yıl boyunca yalanla dolanla bugüne kadar geldiğini vurgulayan Savaş, “Yapmadığı hizmetleri yapmış gibi gösteren bir belediye başkanı var. Aydın’da 4430 km yol yaptığını afişlere yazmış. Nereye yaptın bu yolu? Bu kadar yalan olmaz. O yolu yolsuzluk yapmak için yapıyor. Artık bundan sonra onunla yol yürünmeyeceğini hemşerilerimiz gördü. Kendi partisinden olan belediye başkanı, ‘bizim 30 liraya yaptığımız yolu o 100 liraya yapıyor’ dedi. Buna cevap veremedi. Çıkıp cevap versene. Cevap veremiyor. Niye konuşmuyorsun. Konuşamaz çünkü karanlık ilişkileri var? Daha çok şeyler var. 1 Nisandan itibaren bütün defterleri inceleyip hemşerilerim adına onun hesabını soracağız. Biz bir kuruşun da hesabını vereceğiz, bir kuruşun hesabını soracağız.” diye konuştu.

"31 MART’TA SANDIKLARI PATLATALIM"

Mevcut büyükşehir belediye başkanın herkesle kavgalı olduğunu ifade eden Savaş, “Mevcut büyükşehir belediye başkanı bizimle ilgili her yerde konuşuyor ve atıp tutuyor. Atıp tutacağına istediğin yerde, istediğin mecrada, istediğin televizyon kanalında, istediğin yerde Aydın’ı konuşalım. Aydın’ı tartışalım dedim. Ses çıkmadı. Çıkamaz. Hangi televizyon kanalına çıktı. Gördünüz mü? Hangi gazetecinin sorduğu soruyu yanıtladı. Duydunuz mu? İşte böyle bir belediye başkanı Aydın’ı yönetmeye çalışıyor. Yönetemiyor aslında. Gittiğimiz her yerde güçlü bir değişim arzusu var. Artık yeter, biz büyümek, gelişmek istiyoruz. Yağmur yağdığında acaba evimi, iş yerimi su basacak mı diye ben kara kara düşünmek istemiyorum. Benim musluklardan kaliteli su aksın diyor. Yeter artık, yeter artık diyor. Türkiye’nin en beceriksiz belediye başkanını sandığa gömmeye hazır mısınız. Ben inanıyorum Çine’deki hemşerilerim, seferberlik ruhuyla sandıkta gereken hesabı soracağına inanıyorum. Sandıkları Aydın’da ve Çine’de patlatalım.” dedi.

"MUSTAFA SAVAŞ SÖZÜNÜ TUTAR"

Son günlerde kendisi hakkında oluşturulmaya çalışılan bazı algılara da açıklık getiren Savaş, “Mustafa Savaş, belediye başkanı olduğunda sarı otobüsü kaldıracak, Ayba’yı kaldıracak diyorlar. Bizim geleneğimizde sosyal belediyecilik var. Biz Ayba’yı büyüteceğiz. Mustafa Savaş emekliye müjde vermiş, 5 bin lira veremez. Senin belediyenin bütçesinin yüz katı bütçeyi ben yönettim. Mustafa Savaş veriyorum diyorsa yapar. Mustafa Savaş belediyeyi de şirketlerini de büyütecek. Senin gibi belediye şirketini 900 milyon zarara ettirmeyeceğiz. Mustafa Savaş, söz verdi mi yapar. Mustafa Savaş sözünü tutar.” diye konuştu.

"ÇİNE’Yİ İSTİYOUM"

17 ilçede çok güzel atmosfer olduğunu kaydeden Savaş, “31 Mart Aydın için dönüm noktası. Bugüne kadar bu kardeşinize hep sahip çıktınız. 31 Mart günü de sahip çıkacağınıza inanıyorum. Çine’yi istiyorum. Yerel yönetim anlamındaki eksiklikleri bir an önce giderip Çine’yi bir cazibe merkezi haline getireceğiz.” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler