Takip Et

SON DAKİKA

"Amacının Aydın'ı ve CHP'yi bitirmek olduğunu bilmiyordum"

27 Haziran 2022, Pazartesi 11:06

     


CHP Aydın Eski Merkez İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu sert bir dille eleştirerek, “Onun böyle değişiklik göstereceğine, amacının Aydın'ı ve partim CHP'yi bitirmek olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden Aydınlı hemşehrilerimizden özür diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen Aydın Tekstil Park’ın açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun vatandaşları kandırdığını belirten CHP Aydın Eski Merkez İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, Çerçioğlu’nun konuşmasını izlediğinde utandığını ifade etti.

Çerçioğlu’nun yaptığı konuşmada hem Aydın halkını kandırdığını hem de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini tekrar aday yapması için adeta yalvardığını dikkat çeken Ayhan Başdemir, sosyal medyada “Özür diliyorum” başlığı ile yaptığı açıklamasında, Çerçioğlu’nun açılışta yaptığı konuşmanın videosunu da paylaştı.

Başdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Uzun süredir paylaşımlar yapmıyor ve yazmıyordum. Bu videoyu izledikten sonra utandım, dayanamadım. Yazdığını okuyamayan, Aydın'ın nüfusunu 1 milyon 150 milyon diyen, Tekstil alanını 10 milyon TL aldım. Aydın'a 2,5 milyon yatırım yaptım diye halkı kandıran, daha çok yapacaklarımız var diye Kılıçdaroğlu'na tekrar Başkanlığına atanmak için yalvaran, bir Başkanla nasıl siyaset yapmışım, üzgünüm... Milletvekilliği ve belediye başkanlığı seçildiğinde katkım oldu. Çünkü...! Partime ve Aydın'ıma yararlı olacağına inanıyordum. O günkü Özlem Çerçioğlu düşüncelerine hizmet ettim. Bundan pişman değilim. Ama Onun böyle değişiklik göstereceğine, amacının Aydın'ı ve partim CHP'yi bitirmek olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden Aydınlı hemşehrilerimizden özür diliyorum.” (MEHMET AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler