Takip Et

CHP'nin Söke kontenjan adayına 'sapık' suçlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Söke Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı olarak gösterilen bir isimle ilgili, daha önce parti binasında oral seks yaparken yakalandığı iddiasıyla 'sapık' suçlamasında bulunuldu.

Söke siyasetinin bir numaralı gündemi haline gelen konuya ilişkin iddialar, bazı haber sitelerinde de yer aldı. İzmirekspres.net isimli haber sitesinde yer verilen bilgilere göre, CHP'nin İlçe Seçim Kuruluna Belediye Meclisi Kontenjan Adayı olarak bildirdiği isimler arasında yer alan R.Ü'nin 'sapık' olduğu iddia edildi.

Haberde, R.Ü.'nün CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı iken, dönemin Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi tarafından parti binasında, parti sekretaryasında görevli genç kadın A.A. ile oral seks yaparken yakalandığı, partiye ait bilgisayarlardaki mesajlaşma programlarında da, sapıkça mesajlarına ve uygunsuz materyallere ulaşıldığı ve bunun üzerine R.Ü.'nün partiden uzaklaştırıldığı ve A.A. isimli genç kadının da işine son verildiği öne sürüldü.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'a yakınlığı ile bilindiği iddia edilen R.Ü.'nün üstelik kontenjan aday yapılmasına partililerin büyük tepki gösterdiği ifade edilirken, R.Ü.'nün yakın zamana kadar Söke Belediyesi'nin bir şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı da ortaya çıktı. (HABER MERKEZİ) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.