Takip Et
  • 20 Şubat 2024, Salı 15:36

CHP Çine Örgütünden Çerçioğlu'na sert mesaj

CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Adayları belirlendi. Merhum Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in eşi Tuba Dinçer, listenin ilk sırasında yer aldı.

Tedavi gördüğü Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde 7 Aralık Perşembe günü akşam saatlerinde vefat eden ve 9 Aralık Cumartesi günü Çine'de toprağa verilen CHP Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in cenaze töreninde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun konuşma yapmasına izin vermeyen eşi Tuba Dinçer, meclis üyesi aday listesinin ilk sırasına kondu.

Çine'de Salih Dinçer sonrası göreve gelen mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ile katılacak olan CHP'nin Çine Belediye Meclis Üyesi Adayları: Tuba Dinçer, Timuçin Karabulut, Semra Eroğlu, Ulaş Urhan, İlhan İri, İbrahim Çavdar, Ramazan Kılışçı, Nihat Uyguç, Mustafa Arpat, Fevzi Türkan, Seda Gürdeniz, Feridun İçli ve Ergin Efe Yıldız'dan oluştu. Kontenjan adayları ise Metin Karadağ ve Mustafa Demir oldu.

Yedek üyeler: Ezgi Algül, Fahri Köse, Saime Aldemir, Ece Ataman, Eray Karabulut, Funda Duygun, Emre Keser, Osman Keser, Zeliha Tural ve Turgay Güneş olarak belirlendi. (ERDAL AYDIN) 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.