Takip Et

SON DAKİKA

“Parti değiştirdiğinden fazla derenin de akışını değiştirdin”

12 Ocak 2022, Çarşamba 10:51

     


Memleket Partisi Sultanhisar İlçe Başkanı Ünsal Ünal, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’yı sert sözlerle eleştirerek, “Yağdere Mahallemizde geçtiğimiz yaz dere yatağını temizlediniz. Ama su yerini bulmuyor. Büyük başkansın, derenin akış yönünü değiştirdin, parti değiştirdiğinden daha fazla” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Daha önce Doğru Yol Partisi ve AK Parti’de siyaset yapan ve 2014 yılından bu yana CHP’li Sultanhisar Belediye Başkanı olarak görev yapan Osman Yıldırımkaya’nın kamu yararı yerine özel şahıslara hizmet ettiğini belirten Memleket Partisi Sultanhisar İlçe Başkanı Ünsal Ünal, vatandaşın şikayetlerinin dikkate alınmadığını iddia etti.

“BENCE ZATEN HADDİNİZİ FAZLASIYLA AŞTINIZ”

Sultanhisar Belediyesi’nin taleplerini dikkate almadığını söyleyen Başkan Ünsal Ünal, sorunları yerinde görmesi için CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu da topuklu çizme giyerek ilçeye gelmesini istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun aile şirketinde uzun yıllar personel müdürü olarak görev yapan Sultanhisar Belediye Başkanı Yıldırımkaya’nın görevini yapmadığını iddia eden Memleket Partisi İlçe Başkanı Ünsal Ünal, “Yağdere Mahallesi Yağdere Sokak No: 243 adresinin üst tarafında ASKİ'nin bozduğu yol, 1 yıldır düzeltilmedi. Halbuki yolun bozma parasını geçtiğimiz yılın şubat ayında ödedim. Alt tarafında Yağdere'ye ait dere akıyor. TCDD geçtiğimiz yaz dere yatağını temizledi. Ama su yerini bulmuyor. Büyük başkansın derenin akış yönünü değiştirdin, parti değiştirdiğinden daha fazla. Salı günü mü gelirsiniz Cuma’mı bilemem, sadece benim evimin önüne dökmemek için çöpe döktüğünüz rotmiksi bilirim. Belediyenin işçisiyle ve malzemesiyle özel mülke hizmet veremezsiniz. Bir fabrikanın içine rotmiks dökecek vaktiniz var, özel bir restorana rotmiks dökecek vaktiniz var. Deve güreşi öncesi deveye bile yol açacak vaktiniz ve imkanınız var. Hele bir de başkan yardımcın var ki işçi çavuşundan icazet alıyor. Aslında sana fotoğraf atacaktım ama Whatsapp kullanmayı dahi bilmiyorsun. Tarafınıza yazılan resmi yazılara dahi cevap verme süresini aştınız. Bence zaten haddinizi fazlasıyla aştınız. İkamet ettiğim, başkanı olduğun belediyeye vergisini ödediğim eve ayakkabıyla girecek hal bırakmadınız. Buradan topuklu efe Büyükşehir Belediye Başkanınızı da davet ediyorum. Gitsin topuklu ayakkabılarını, hatta topuklu çizme giysin, evime çay içmeye davet ediyorum. Maddi hasarlarım dahil önce yargıda sonra sandıkta hesaplaşacağız. ‘Para Yok’ belediye başkanı, yandaşa bulduklarınız dışında gerçekten paranız yoksa, paylaş İban para göndereyim. Gözlerinden öperim” açıklamasını yaptı. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler