Takip Et

SON DAKİKA

Kalbi duran hasta hayata tutundu

13 Ocak 2022, Perşembe 15:38

     


Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavi sonrası, Ayten Kılınç adlı hasta yeniden hayata tutunmayı başardı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Covid şüphesi ve solunum yetmezliği sebebiyle kalbi duran ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan 58 yaşındaki Ayten Kılınç, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde Covid Şüpheli Yoğun Bakım'a entübe vaziyette yatırılan Ayten Kılınç'ın, 2 gün süreyle ventilatöre bağlı olarak takip edilmesinin ardından yapılan testleri negatif çıktı. Daha sonra Cerrahi Yoğun Bakımda tutularak izlemi devam eden Kılınç, beş günün sonunda servise nakil oldu.

Tedavi sürecinde Covid Yoğun Bakım ve Cerrahi Yoğun Bakım personelleri, Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Huriye Begburs, Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Muhammed Cebeci ve Kardiyoloji Servisi personellerinin özverili çalışmalarıyla, Ayten Kılınç'ın sağlığına kavuşmasına katkıda bulundular.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yeniden hayata tutunan Ayten Kılınç taburcu olurken, Başhekim Hasibe Özgeçen Dinçel, Kılınç’a moral ziyaretinde bulundu ve sağlıklı bir yaşam geçirmesi temennisinde bulundu. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler