Takip Et

Aydın’daki cinayette 1 tutuklama

Aydın’ın Nazilli ilçesinde iddiaya göre şarkı isteği üzerine çıkan kavgada bir kişi ölmüş, 2 kişi ise yaralanmıştı. Olayla ilgisi olduğu iddia edilen 4 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılardan 1’i tutuklanırken 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Pirlibey Mahallesi’ndeki bir düğünde iddiaya göre damat ve gelinin akrabaları arasında şarkı isteği üzerine kavga çıktı.

İki taraf içki şişeleri ile birbirine girerken, Oktay Kabakoğlu, M.K. ve E.K. çıkan arbedede yaralandı. İhbar üzerine Pirlibey Mahallesi’ne çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavgada yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Oktay Kabakoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar M.K. ve E.K.’nın ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri kavgaya karışan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Y.C, E.C, B.C ve M.T isimli dört şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYETLE İLGİLİ 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Düğündeki kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak Y.C., E.C., B.C. ve M.T., Nazilli Adliyesi’nde nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Y.C. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 3 zanlı da denetimli serbestlik şartıyla salıverildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.