Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi'nden kan bağışına tam destek

19 Ekim 2023, Perşembe 20:27

     


Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi’nden Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına tam destek. Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Alperen Kılıç ve çalışma arkadaşları Kan Bağışı kampanyasına destek oldular.

Nazilli 15 Temmuz İlkokulunda yapılan kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bu güzel organizasyona katılan pek çok eğitimci Kızılay kan merkezine destek olmanın sevincini yaşadılar.

Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Alperen Kılıç, “Bizler bugün bu anlamlı kampanyaya destek olmanın sevincini yaşıyoruz. Malumunuz zor günlerden geçiliyor. Filistin halkının çektiği ızdırap ve zulümler tüm milletimizi üzmektedir. Kardeş Filistin halkının yanındayız. Kızılay da üzerine düşen görevleri yerine getirmek için canla başla çalışıyor.

Bölgeye yardım ulaştırmak için seferber oldular. Biz de Mesleki Eğitim Merkezi olarak müteşekkiriz ve destek olmanın gururunu yaşıyoruz. Kızılay kötü günlerde halkımıza her zaman dost olmuştur. Gazze’de ilaca suya ekmeğe ulaşamayan insanlar var. Rabbim yardımcıları olsun. Kızılay kan bağış kampanyasına destek olduk. 15 Temmuz İlkokulunu tebrik ediyoruz. İdarecilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Tüm halkımızı ve vatandaşlarımızı da Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dedi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler