Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar'da başkanlar birlikte kurdele kesti

31 Ekim 2021, Pazar 15:28

     


Yenipazar'da yeni ve eski Belediye Başkanları birlikte yüzük takıp kurdele kesti. Yenipazar’ın tanınmış ailelerinden Mehmet ve Nuran Yapıcıoğlu çiftinin kızı, Yenipazar Belediyesi Şirket Müdürü Serap Yapıcıoğlu ile Sultanhisar'ın tanınmış ailelerinden Güngör ve Merhum Sevin Gündinç'in oğlu, Sultanhisar Belediyesinde arkeolog Sinan Gündinç ile evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar Belediye Çamlık Düğün Salonundaki nişan merasimine her iki ailenin yakınları ve gençlerin mesai arkadaşları, çiftin mutluluklarına ortak oldu. Genç çiftin nişan yüzüklerini Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya eski Belediye Başkanları Zafer Savcı ve Ertegün Ünal beraber takıp kurdele kestiler.

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden yaptığı konuşmada, "Serap ve Sinan'ın nişan merasimine her iki aile adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Tabi aynı aileler çiftlerin nişan yüzüklerini takmamız için bize teklifte bulundukları için biz de çok onur duyduk, mutlu olduk, teşekkür ederiz. Ayrıca gençlerin bir arada olma arzularını sizler izin verdiğiniz için her iki aileyi kutluyorum. Saygıdeğer misafirlerimiz gençlerimiz birbirlerini daha iyi tanımak için bir resmiyetlik getirmek istiyorlar, sizlerin tanıklığında bunu ilan etmek istiyorlar, aslında biz onun için buradayız. Ben kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Nişan töreni geleneksel aile içi takı merasimi ve çeşitli ikramlarla son buldu. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler