Takip Et

Sökeli genç avukatın düğününde Adıyaman rüzgarı esti

Söke'nin genç avukatlarından Yağızcan Kara ile Novada Lee personellerinden Merve Erdoğan’ın Söke Düğün Şatosunda yapılan düğünde Adıyaman rüzgarı esti.

Adıyamanlı damat Yağızcan Kara, düğünde Adıyaman’dan gelen çiğ köfte ustalarına eşlik edip, çiğ köfte yoğurdu.Gelin Merve Erdoğan’a ve basın mensuplarına kendi yoğurduğu çiğ köftelerden ikram eden damat Yağızcan Kara, çiğ köfte ustalığında da tam not aldı.

Genç çiftin nikahlarını Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan kıyarken, şahitliklerini de damadın meslektaşları Selahattin Kavruk ve Kadirhan Zararsız yaptı.

Aynı zamanda Söke Sanayisinin önde gelen oto yedek parça işletmecilerinden Karalar Ticaret'in sahibi İlhan Kara’nın oğlu olan damat Yağızcan Kara’nın bu mutlu gününde Adıyamanlı yerel sanatçı Dellal Metin Daşdelen de seslendirdiği türkülerle gurbetteki hemşehrileri başta olmak üzere davetlilere türkü ziyafeti çekti.

Gecede damadın dedesi Aydın Yenipazarlı emekli edebiyat öğretmeni ve cazgır Ali Ballıoğlu da okuduğu şiirlerle düğüne ayrı renk katarken, Erdoğan ve Kara ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, güzel gecede doyasıya eğlenme fırsatı buldu. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.