Takip Et

Gül Bahçesi dillere destan bir düğüne daha ev sahipliği yaptı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu, Halil İbrahim ve Hilal Yılmaz Şimşek’in dillere destan düğün törenine ev sahipliği yaptı.

İncirliova Tapu Müdürü Hatice Şimşek ile Coğrafya Öğretmeni Oğuz Şimşek’in, İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde Pediatri Asitanı olarak görev yapan oğulları Halil İbrahim Şimşek ile aynı hastanede görevli Hilal Yılmaz Şimşek çifti için Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu’nda düğün töreni düzenlendi.

Hilal ve Halil İbrahim Şimşek çifti için organize edilen düğün törenine, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri başta olmak üzere yüzlerce davetli katıldı. Tapu Müdiresi Hatice Şimşek ile eğitimci olan eşi Oğuz Şimşek, davetlileri kapı karşılarken, onlarla yakından ilgilendi. Davetlilere çeşitli ikramların da yapıldığı düğün töreninin startı, Hilal ve Halil İbrahim çiftinin sahneye çıkmasıyla birlikte verildi. Genç çift ile davetliler, gece boyunca müzik eşliğinde eğlendi.

Yaklaşık 8 ay önce nişanlanan Hilal ve Halil İbrahim Şimşek çifti, düğün sonrası bir haftalık balayı için Fethiye ve Marmaris'i tercih etti. (SELİME AYDEMİR) 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.