Aydın’ın Kuyucak ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangın, bir evi tamamen kül ederken mahallede büyük panik yaşattı.
Yamalak Mahallesi’nde Ali Ünalp’a ait evde saat 03.00 sıralarında başlayan yangının nedeni henüz belirlenemedi. Evden yükselen dumanları fark eden komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri, alevlerin sardığı eve müdahale etti. Alevlerin büyüklüğü nedeniyle evin çatısı çöktü ve yangın ancak yoğun çabayla kontrol altına alınabildi.
Yalnız yaşadığı bilinen Ali Ünalp’ın alevlerin yükseldiği sırada evde olup olmadığı bilinmediği için komşular ve ekipler büyük korku yaşadı. Yangın söndürüldükten sonra Ünalp’ın evde olmadığı anlaşılınca mahallede derin bir nefes alındı.
Alevlerin tamamen sarıp kullanılmaz hale getirdiği evde yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor. (ERDAL AYDIN)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.