• 2 Nisan 2026, Perşembe 16:07

Çerçioğlu yıllar önce Mustafa Savaş’ı işaret etmiş

CHP Aydın İl Başkanlığı, AK Parti’ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP döneminde söylediği sözleri videoyla gündeme taşıdı. Çerçioğlu’nun “Bütün hizmetlerin önünde engel Mustafa Savaş’tır.” ifadeleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanlığı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP’li olduğu dönemde söylediği sözleri içeren bir video paylaşarak dikkat çekti. Videoda Çerçioğlu, “Bugün Aydın’ın en büyük sorunu ne diye sorsalar Mustafa Savaş derim. Bütün hizmetlerin önünde engel olan kişi kendisidir” ifadelerini kullanıyor.

"ANLAŞMAZLIĞIN TEK SEBEBİ VAR"

Videonun paylaşımıyla birlikte CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “AK Parti’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Aydın’a yapılacak hizmetlerin önündeki engeli birinci ağızdan açıklıyor! Bütün hizmetlerin önünde engel olan kişi Mustafa Savaş’tır! AK Parti’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın trolleri ve yandaşları ise CHP’lileri suçluyor. Aralarındaki anlaşmazlığın tek sebebi var! Beceriksizliklerini kapatma çabası, halkı kandırma çalışması!” dedi. (İREM DELİCE)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.