AK Parti Köşk İlçe Başkanlığı için yürütülen süreçte sona yaklaşıldı. İlçe başkanlığı için adı öne çıkan 3 isim, Genel Merkez’de yapılacak mülakatlar için Ankara’ya davet edildi. Gözler şimdi verilecek karara çevrildi.
AK Parti’de ilçe başkanlığı için aday belirleme çalışmaları sürerken, Köşk teşkilatında heyecan doruğa çıktı. Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, ilçe başkanlığı için öne çıkan üç isim Ankara’ya çağrıldı.
BAŞKANLIK YARIŞI ANKARA’YA TAŞINDI
AK Parti Köşk İlçe Başkanlığı için yürütülen çalışmalar kapsamında önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Alim Öztürk ile önceki dönem İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Halit Bilgen ve Murat Aydemir’in Genel Merkez’de yapılacak mülakatlara katılacağı öğrenildi. Teşkilat içinde büyük merak uyandıran süreçte, adaylarla gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından hazırlanacak raporların parti yönetimine sunulacağı belirtildi.
SON SÖZ GENEL MERKEZ’DE
AK Parti Genel Merkezi’nde bugün yapılacak mülakatların ardından yeni ilçe başkanının belirlenmesi için son aşamaya geçilecek. Nihai kararın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki parti yönetimi tarafından verilmesi bekleniyor.
Köşk’te teşkilat mensupları ve partililer, ilçenin yeni başkanının kim olacağını merakla bekliyor. (ERDAL AYDIN)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.