AyFm 100.5

Aydın güne acı haberle başladı: 1 kişi yaşamına son verdi

Aydın’ın Köşk ilçesinde sabah saatlerinde yol kenarındaki boş arazide bir kişinin hayatını kaybetmiş halde bulunması üzerine polis ekipleri inceleme başlattı.

Olay, Köşk ilçe merkezi Çarşı Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde saat 08.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, yol kenarında bulunan boş arazide bir kişinin zeytin ağacında hareketsiz halde olduğunu gören vatandaş, durumu fark ederek müdahalede bulundu ve ardından yetkililere haber verdi.

SAĞLIK EKİPLERİ ÖLÜMÜNÜ BELİRLEDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yaklaşık 40 yaşlarında olduğu değerlendirilen erkek şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.

KİMLİK TESPİTİ SÜRÜYOR

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, hayatını kaybeden kişinin kimliğinin belirlenmesi ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.