Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti İl Yönetimi’nden Karacasu çıkartması

29 Haziran 2022, Çarşamba 17:46

     


AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, İl Teşkilatı üyeleri ile birlikte Karacasu İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulunup, ilçedeki yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Karacasu Koordinatörleri Muzaffer Gürgen ve Erhan Çetin ile birlikte, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç ve yönetimine ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Başkanı Meriç’in yanı sıra, AK Parti Karacasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli, Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç öncülüğünde İl Başkanı Ömer Özmen ve beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamı Hatice Gamze Kuran’ı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun temennisinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde ilçeye atanan Kaymakam Kuran, vatandaşın hakkını gözetip, devlet elini onlar için kullanmak adına çalıştıklarını ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Özmen ve beraberindekilere teşekkür etti. Kaymakamlık makamında gerçekleşen bir süre sohbetin ardından ziyaret, Karacasu Belediyesi’nde devam etti.

Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen tarafından karşılanan heyet, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Burada İl Başkanı Ömer Özmen, Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Erbil Avcı’ya görevinde başarılar diledi. Burada gerçekleşen sohbet ve istişarenin ardından Belediye Başkanı Erikmen ile birlikte heyet, yapımı devam eden hastane şantiyesine geçti. Hastane inşaatı yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alındı. Başkan Özmen, hızla devam eden ilçe hastanesinin biran önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunulması için hızla devam ettiğini ifade etti. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler