Muğla’da görevi başında şehit düşen Aydınlı polis memuru Tayfun Baş’ın ailesini ziyaret eden Aydın Valisi Dr. Osman Varol, şehidin yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yaparken ihbar üzerine gittiği olay yerinde şehit olan Aydınlı polis memuru Tayfun Baş’ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.
Aydın Valisi Dr. Osman Varol, İncirliova ilçesinde yaşayan şehit polis memuru Tayfun Baş’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin yakınlarıyla bir araya gelen Vali Varol, aileye sabır temennisinde bulunarak devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettirdi. İncirliova’daki ziyarette şehidin ailesiyle görüşen Vali Varol, yaşanan acıyı paylaştı. Şehit polis memuru Tayfun Baş’ın fedakârlığının hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Varol, ailesine destek mesajı verdi.
“MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN CANINI FEDA ETTİ”
Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise şehit Tayfun Baş’ın vatanın birlik ve bütünlüğü ile milletin huzur ve güvenliği uğruna canını feda ettiği vurgulandı. Açıklamada, tüm şehitlerin rahmet, minnet ve şükranla yad edildiği belirtilerek, “Aziz şehidimizin ruhu şad, makamı âli, mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verildi. (ERDAL AYDIN)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.