Takip Et

SON DAKİKA

Tralleis Antik Kenti uçurtmalarla renklendi

28 Nisan 2018, Cumartesi 17:20

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, antik kent Tralleis’te çocukları uçurtma şenliğinde buluşturdu. Şenlikte bin adet uçurtma ile şapka ve kumanya dağıtıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi. Aydın’ın tarihi simgesini çocuklara tanıtmak amacıyla etkinlik alanı olarak Tralleis tercih edildi. Çocuklar ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte renkli görüntüler oluştu.

 

23 Nisan etkinlikleri kapsamında değişik etkinlikler gerçekleştirdiklerini dile getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Arslan, “Bugün 300 Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür merkezlerinde eğitim gören öğrencilerimiz olmak üzere bin çocuğumuza uçurtma dağıttık. Etkinliğe katılım çok yoğun oldu. Etkinliğimize katılan öğrencilere ikramlarda da bulunduk. 23 Nisan Haftası kapsamında kentimizin simgesi Tralleis’i gençlerimize tanıtmak ve aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirmeleri için bu etkinliği yaptık. Çocuklar kadar aileleri de bu şenlikte eğlendi” dedi.

Etkinlikte, ilk kez uçurtma uçurmanın heyecanını yaşayan çocuklarda yer alırken, velileri de onlara eşlik etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler