Takip Et

SON DAKİKA

Taze incir tezgahta yerini aldı

25 Haziran 2022, Cumartesi 14:01

     


Çine İlçesi’nde hizmet veren R-Çine isimli doğal ürünlerin satıldığı tezgahta, sezonun ilk erkenci inciri satışa sunulmaya başlandı.

Aydın-Muğla Karayolu Bucak Mahallesi’nde Aydın’ın yerel ürünlerini vatandaşlara sunan R-Çine isimli doğal ürünler tezgahının işletmecisi Nazlı Çamlı, yerli turistlerin sıkça sorduğu ve Aydın’ın simgesi olan taze inciri satışa sunduklarını belirtti.

“GAYEMİZ AYDIN’IN ÜRÜNLERİNİ TANITMAK”

Turizm sezonun hareketlenmeye başladığını ve sıkça sorulan inciri bu sezon ilk kez tezgahlarında satışa başladıklarını belirten Nazlı Çamlı, “Muğla Karayolu kenarında yaklaşık 5 yıldır yerel ürünlerimizin satışını yapıyoruz ve 2 yıldır da Çine Köftesi başta olmak üzere diğer yöresel yemeklerin yer aldığı R-Çine isimli işletmemizi açtık. Muğla Karayolunu kullanan vatandaşlar işyerimize geldiklerinde sürekli taze incirin ne zaman çıkacağını soruyordu. Bu sezonun ilk erkenci incirini temin ederek bugünden itibaren satışa sunmaya başladık. Şuan kilosu 60 lira olan incir çok iyi talep gördü. Ürün çoğaldıkça fiyatlar da aşağıya doğru gelecektir. Bizim burada amacımız para kazanmanın yanı sıra diğer illerde yaşayan ve bu yolu kullanan vatandaşlara, Aydın’ın ürünlerini tanıtmak” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler