Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çineli şehit polis, şehitler için lokma hayrı siparişi vermiş

24 Mart 2022, Perşembe 17:30

     


Bingöl’de meydana gelen patlamada şehit düşen Necati Aygün’ün, geçen hafta lokma hayrı için sipariş verdiği öğrenildi. Şehidin isteğini yerine getirdiklerini belirten Tahir Terdöken, “Kendisi geçen hafta arayıp şehit amcası, annesi ve tüm şehitlerimiz için semt pazarında lokma hayrı siparişi verdi. Biz de kendisinin vasiyetini yerine getirdik” dedi.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan Necati Aygün’ün, Çine’de hizmet veren Fahir Baklavaları işletmesine 1 hafta önce lokma hayrı için sipariş verdiği öğrenildi.

Şehit Necati Aygün’ün, kendisi gibi 2006 yılında şehit düşen polis memuru amcası Mercan Aygün ile 2009 yılında vefat eden annesi Aysel Aygün ve yaklaşan Şehitler Haftası için tüm şehitler adına hayır yapmak istediğini söyleyen Tahir Terdöken, “Şehit olan arkadaşımız Necati Aygün, geçen hafta Cuma günü bizi arayıp lokma siparişi verdi. Perşembe günü Çine’de lokma dökmemizi istedi. Siparişini aldık ama bunu kendisinin görmesi nasip olmadı. Kendisinin vasiyetini yerine getirdik ve 500 kişilik lokma hayrını yaptık. Bu siparişin şehit olan amcası ve merhume annesi başta olmak üzere tüm şehitler adına istemişti. Allah hayrını kabul eylesin ve ailesine sabır versin” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler