Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çine AK Gençlikten miniklerin bayram coşkusuna katkı

23 Nisan 2022, Cumartesi 16:38

     


AK Parti Çine Gençlik Kolları ile Yeni Seçmen Birimi, 23 Nisan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına katılan çocuklara Türk Bayrağı, çikolata dağıtırken, kırsal mahallelerdeki okullara gönderilmek üzere de kitap hediye etti.

Çine Yüksel Yalova Stadyumu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ile Yeni Seçmen Birimi Başkanı Batuhan Koca ve yönetimleri, Bayram coşkusuna dağıttıkları Türk Bayraklarıyla renk kattı.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 23 Nisan etkinlikleri kapsamında köy okullarına gönderilmesi için aldıkları kitapları teslim eden AK Gençler, kutlama törenine gelen çocuklara girişte ve tribünlerde Türk Bayrağı dağıttı. Tören çıkışında ise, çikolata hediye ettiler. Başkan Yılmaz ve Başkan Koca hem kendileri hem de yönetimlerinde yer alan gençlerle birlikte stadyuma gelen miniklerle yakından ilgilendi.

“MORAL OLMAK İSTEDİK”

Pandemi nedeniyle 2 yıldır hem eğitimleri aksayan hem de bu coşkudan uzak kalan çocuklara moral ve destek olmak istediklerini belirten AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, “Ülke olarak çok zor 2 yılı geride bıraktık. Pandemi nedeniyle minik kardeşlerimiz okullarına gidemedi ve bu bayram coşkusunu yaşayamadı. Bu nedenle, Yeni Seçmen Birimi Başkanımız Batuhan Koca ve diğer arkadaşlarımızla böyle bir karar aldık. Hazırladığımız bin adet Türk Bayrağı ve çikolata çeşitleriyle moral olmak istedik. Köy okullarımızda okuyan kardeşlerimize de gönderilmek üzere aldığımız kitapları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmiştik” ifadelerini kullandı. 







 
Son Eklenen Haberler