Takip Et
  • 18 Şubat 2024, Pazar 19:38

Aydın BŞB ve ASKİ, AK Parti’nin afişlerini toplattı

Aydın AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) il genelinde AK Parti'ye ait afişleri toplattığını açıkladı.

Başkan Ökten, Türkiye'nin en yüksek su faturasının Aydın'da ödendiğine dair yaptıkları bilboard çalışmalarının bir gece yarısı operasyonuyla kaldırıldığını söyledi.

Afişlerin ASKİ'ye ait resmi araçlı kişilerce söküldüğü belirten Ökten sözlerini şöyle sürdürdü:

''Türkiye’nin en yüksek su faturasının Aydın'da ödendiğine dikkat çekmek için bilboard çalışması yaptık. Maalesef Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ, rahatsız olduğu için billboardlarımızı gece yarısı operasyonuyla kaldırdı. Bizim afişlerimize karşı hukuka aykırı gece yarısı operasyonları yapılsa da 31 Mart gecesi seçimi halkımızın takdiriyle Büyükşehir adayımız Mustafa Savaş kazanacaktır. Fahiş su fiyatlarına karşı yüzde 50 indirim uygulayarak ASKİ personelinin bundan sonra afiş yırtmak yerine asıl işini yapmasını sağlayacaktır. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla halkımızın takdirini toplamaya devam edeceğiz. Aslında yaşananlar su faturalarının neden yüksek olduğunu da ortaya çıkarıyor. ASKİ personeli suyla ilgili sıkıntıları gidereceğine bizim asmış olduğumuz pankartları sökmek için mesai harcıyor” (HABER MERKEZİ)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.