Takip Et

SON DAKİKA

"İletişim Fakültesi ADÜ'nün vitrini olacak"

14 Kasım 2017, Salı 09:20

     


Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen ve Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Hicabi Aslan Denge Medya Grubunu ziyaret etti. tvDEN mikrofonlarına konuşan Dekan Esen İletişim Fakültesi’nin Üniversitenin ve Aydın’ın vitrini olacağını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halim Esen, Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Hicabi Aslan ve İletişim Fakültesine ilk ödülünü kazandıran Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Eren Taşyürek, Alper Şendere ile Erkenden programına konuk oldu.

 

"FAKÜLTEMİZİN İLK ÖDÜLÜDÜR"

Program sonrası tvDEN’i gezen konuklar daha sonra tvDEN mikrofonlarına açıklamada bulundu. İletişim Fakültesi olarak aldıkları ilk ödülden bahseden Dekan Esen, “Öğrencimiz Eren Taşyürek, Konya Selçuk Üniversitesi’nin bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Kısa-ca Öğrenci Filmleri Festivali'nde belgesel dalında, özel ödül aldı. Öğrencimizin de iletişim fakültemizin de ilk ödülüdür. Bu ödül bizim için çok önemlidir ve hiçbir zaman unutulmayacak” dedi.

 

"ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİMİZ FİLM YAPMAYA BAŞLAYACAK"

Bundan sonra peş peşe ödüllerin geleceğini belirten Esen, “Peş peşe ödüllerin geleceğini düşünüyorum. Bu yıldan itibaren çok sayıda proje üretilmeye başlanacak. Belki bu aldığımız ilk ödül işaret fişeği gibi çakacak ve çok sayıda öğrencimiz film yapmaya başlayacak” diye konuştu.

 

"BU YOLU BİZE REKTÖRÜMÜZ AÇTI"

İletişim Fakültesi’nin ADÜ’nün ve Aydın’ın vitrini olacağını vurgulayan Dekan Esen, “İletişim Fakülteleri bütün üniversitelerin vitrini aslında. İletişim Fakültesi Adnan Menderes Üniversitesi'nin vitrini olma yolundadır. Bu yolu bize rektörümüz Cavit Bircan açtı ve bu yıl bize çok ciddi bir kaynak ayırarak kendimizi yenilememizi ve teknolojimizi bir üst noktaya taşımamızı sağladı" ifadelerini kullandı.

 

"FİLMİN KONUSU JEOTERMAL"

ADÜ Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Eren Taşyürek, ADÜ İletişim Fakültesi’ne ilk ödülü kazandırdığı için mutlu olduğunu söyledi. Filmin konusunun jeotermal olduğunu belirten Taşyürek, jeotermal santrallerinin yanlış kullanımında çevreye çok büyük zarar verebileceğini dile getirdi. (ÖZGE SÖNMEZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler