Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ'nün ilk kadın başhekimi göreve başladı

14 Eylül 2021, Salı 14:15

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesinde bir ilke imza atıldı. Eğitim hayatının uzun bir dönemini Aydın’da geçiren ve uzmanlığını Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde tamamlayan Doçent Doktor Gülnur Taşçı Bozbaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesinin ilk kadın başhekimi oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Uzmanlığını ve asistanlığını Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yapan, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyeliğini ve Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi Müdürlüğünü sürdüren Doçent Doktor Gülnur Taşçı Bozbaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesinin ilk kadın başhekimi olarak göreve atandı. Bozbaş, başhekimlik görevine atanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Değerli Rektörümüz Profesör Doktor Osman Selçuk Aldemir’in takdiriyle bu göreve atandım. Hocamıza bu görevi yapabileceğim konusunda bana olan güveninden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi; Aydınımıza, bölgemize hizmet eden, oldukça başarılı işlere imza atmış bir hastane. Bundan sonra da daha başarılı işlere imza atarak görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

"SAĞLIK HİZMETİ BİR EKİP İŞİDİR"

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi olarak güzel bir ekiple çalıştıklarını belirten Bozbaş, “Sağlık hizmeti bir ekip işidir. Hekimlerimiz çok değerli ve çok özel. Ama hekimlerimizden sağlık personelimize, hizmetlilerimize kadar sağlık hizmetinin her ayağı çok önemli. Tüm personelimizin elinden geleni bugüne kadar yaptığı gibi bundan sonra da yapacağından eminim. Hastanemize, üniversitemize, Aydınımıza daha kaliteli hizmet sağlamak, sağlık hizmetini en üst seviyede sunabilmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

"ADÜ'NÜN İLK KADIN BAŞHEKİMİ ÜNVANINI ALMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin ilk kadın başhekimi olmaktan onur duyduğunu ifade eden Bozbaş, “Asistanlığımı aldığım, uzmanlığımı yaptığım, öğretim üyesi olarak devam ettiğim hastanenin ilk kadın başhekim ünvanını almış olmak benim için çok mutluluk verici” dedi.

DOÇ. DR. GÜLNUR TAŞÇI BOZBAŞ KİMDİR?

Bozbaş, 1976 İzmir doğumlu. Lise eğitimini Aydın Yenipazar Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı. 2001-2005 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümünde Araştırma Görevlisi oldu. 2014 yılında doçentliğini aldı. 2019 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi Müdürü oldu. Evli ve iki çocuk annesi olan Bozbaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin ilk kadın başhekimi oldu. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler