Takip Et

/>

SON DAKİKA

"Efsane geri döndü"

11 Nisan 2022, Pazartesi 14:49

     


Aydın’da 1989 ile 2009 yılları arasında hizmet veren, yemekleriyle birçok insanın damağında unutulmaz tatlar bırakan Merkez Lokantası 14 yılın ardından yeniden Sevgi Yolunda açıldı. Sulu yemek çeşitleri, pide çeşitleri, döneri ve iskenderiyle müşterilerine eşsiz lezzetler sunan Merkez Lokantasının işletmecisi Özcan Özkan, “Geçen 14 yılda çok sayıda vatandaş Merkez Lokantasının lezzetlerini özledi. Bizler de tekrar müşterilerimize unutamayacağı tatlar sunmaya karar verdik. 14 yılın ardından Sevgi Yolundaki yeni yerimizde hizmetteyiz. Efsane geri döndü” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’da uzun yıllardır yaşayan birçok vatandaşın lezzetleriyle aklında kalan Merkez Lokantası geçen 14 yılın ardından Sevgi Yolunda tekrar hizmete başladı. 1989 ile 2009 yılları arasında yemekleriyle çok sayıda beğeni toplayan işletme sulu yemekleri, pide çeşitleri, döneri ve iskenderiyle 14 yıl önce olduğu gibi bugün de unutulmayacak lezzetler sunma konusunda iddiasını ortaya koydu. Yeni yerinde en iyi hizmeti sunmak için kolları sıvayan Merkez Lokantasının işletmecisi Özcan Özkan, “1989 ila 2009 yılları arasında Merkez Lokantası olarak birçok vatandaşa hizmet vermiştik. O yıllar arasında müşterilerimiz lezzetlerimizden çok memnundu. Hizmet vermediğimiz yıllarda çok sayıda vatandaş Merkez Lokantasının lezzetlerini özlediklerini söylüyordu. Biz de 14 yılın ardından Sevgi Yolunda yeni yerimizde müşterilerimize eşsiz lezzetler sunmak için tekrar hizmete başladık. Birçok vatandaş Merkez Lokantasının o yıllarda efsane olduğunu söylüyordu. Efsane geri döndü” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

En önemli önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu söyleyen Özcan, “Merkez Lokantası olarak hedefimiz müşterilerimizin işletmemizden memnun ayrılması. Kullandığımız ürünün kalitesine çok önem veriyoruz. Özel olarak seçtiğimiz kaliteli ürünler, hijyenik ortamda ustalarımızın maharetli elleriyle eşsiz lezzetlere dönüşüyor. Uygun fiyatlara müşterilerimize sunuyoruz. Çorba, sulu yemek, ızgara ve pide çeşitlerimizle hizmetteyiz. Tatlılarımızda da iddialıyız” diye konuştu.

"AİLECEK İŞLETMECİLİK YAPIYORUZ"

Merkez Lokantasını çocukları ve eşiyle birlikte işlettiklerini dile getiren Özcan, “İki kızım ve bir oğlum var. Onlarla birlikte Merkez Lokantasını işletiyoruz. Aynı zamanda muhteşem bir ekibimiz de var. Hep birlikte müşterilerimize lezzetlerimizin yanı sıra güler yüzümüzle hizmet ediyoruz” dedi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Ekonomi ve Finans Bölümünü bitirdikten hemen sonra babasının mesleği olan işletmeciliği sürdürmek için lokantada çalışmaya başlayan Mertcan Özkan, “Babam 14 yıl önce lokantacılık mesleğini bırakmıştı. Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine yeniden hizmet vermeye başladık” diye konuştu.

"LEZZETLERİMİZİ YENİ YERİMİZDE MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Matematik Öğretmeni olan ve babasına işletmecilikte yardım eden Merve Özkan Ersoy, “Ailecek Merkez Lokantasını tekrar hizmete açmaya karar verdik. 14 yıl önceki lezzetleri yeni yerimizde müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Herkesi bekleriz” dedi. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler