Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da yollar trafiğe kapanıyor

9 Nisan 2022, Cumartesi 11:47

     


57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün (9 Nisan 2022 Cumartesi günü) Bodrum-Kuşadası etabıyla başlıyor.

 

"Tarihe, Doğaya Saygı" temasıyla, T.C. Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet turu başlıyor. 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Bodrum-Kuşadası Etabı Kapsamında Trafiğe Kapanacak Yollar 10 Nisan 2022 Pazar T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün (9 Nisan 2022 Cumartesi günü) Bodrum-Kuşadası etabıyla başlıyor.

 

Organizasyonun ilk etabı kapsamında trafiğe kapanacak yollar ve saat aralıkları ise şu şekilde şekilde olarak açıklandı:

D-515-01 kod nolu Aydın – Söke – Milas Devlet Karayolu,

D-550-12 Germencik – Selçuk Karayolu’nun Akbük Kavşağı-Aydın il merkezi yönüne

Dalyan Kavşağı-Aydın il merkezi yönüne

Yenidoğan Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

Ziraat Okulu Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

Söke Sanayi Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

Novada Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

Sazlı Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

Moralı Kavşağı – Ortaklar istikametine

İzmir İl Sınır – Her iki yöne belirtilen noktalarda mesafe ve yol durumları göz önüne alınarak aşamalı ve kısmi olarak 11.00 – 13.00 saatleri arasında karayolu trafiğe kapatılacaktır.

Ayrıca Kuşadası İlçe Merkezi güzergah tedbirleri kapsamında saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Hülya Koçyiğit Bulvarı’nın Devlet Hastanesi Kavşağı ile Kısmet Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı’nın Kısmet Kavşağı ve Lozan Kavşağı arası araç trafiğine kapatılacaktır.

Kuşadası Çevre Yolu’nda ise saat 12.30 itibarıyla Selçuk istikametine gidiş Hastane Kavşağı’ndan itibaren araç trafiğine kapatılacaktır. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler