Takip Et

SON DAKİKA

Çine Belediye Meclisi’nde rekor kırıldı

7 Haziran 2022, Salı 16:58

     


Çine Belediye Meclisi Toplantısı’nda 3’ü ek gündem olmak üzere toplam 5 gündem maddesi, 2 dakika 50 saniyede görüşülüp karara bağlanarak rekor kırıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı, Belediye Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda yapıldı. Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük’ün yönettiği toplantı, jet hızıyla tamamlandı. Görüşülen 5 gündem maddesinin 4’üne, Cumhur İttifakı Grubu’nun ret oyu vermesi ise dikkat çekti.

Meclis oturumunun açılışında konuşan Başkan Vekili Hasan Yörük, mevcut 2 gündem maddesinin yanı sıra 3 ek gündem maddesi olduğunu belirtti. Ek maddeler okunarak gündeme alındı. Mayıs ayında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ‘2022 Yılı Belediye tarifeleri’ komisyondan geldiği şekliyle oy birliğinde kabul edildi. Gündemin 2. Maddesinde yer alan Belediye Sosyal Tesislerinde bulunan bir köfte salonunun 10 yıl süre ile kiraya verilmesi konusuna, Cumhur İttifakı ret oyu kullandı. Karar, oy çokluğu ile kabul edildi.

Ek gündem olarak meclise sunulan Kavşit Mahallesi 2686 Sokak No 2-4-6 yerlerin içkili yer olarak tespit edilmesi. Mutaflar Mahallesi Merkez Sokak 368 Ada 2 Parsel içinde bulunan No 119 ile 367 Ada 8 Parsel sayılı yerlerin içkili yer olarak tespit edilmesi ve Mutaflar Mahallesi 1503 Sokak No 16-1, 16-2, 16-3, 16-4 numaralı yerlerin içkili yer bölgesi olarak tespit edilmesi konularının 3’üne de, Cumhur İttifakı ret oyu kullansa da, Millet İttifakının oyları ile kabul edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler