
Kuşadası'nda uzun yıllardır sektörde hizmet veren Etchi Steakhouse'nın sahibi Ali Kesici, farkı konseptle oluşturduğu ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.
Etchi Steakhouse, ikinci şubesiyle Kuşadası'nda hizmet vermeye başladı. Kısmet Otel yanında bulunan Budha Beach Clup'ın içinde açılan Etchi Steakhouse meyhane tarzında oluşturulan farklı konseptiyle yaz-kış Kuşadalıların hizmetinde olacak. Açık alanda sunduğu mangal keyfi ve 'Kendin pişir, kendin ye' konseptiyle hazırlanan Etchi Steakhouse'ın ikinci şubesi, birbirinden farklı etkinlikleriyle Kuşadalıların ve tatilcilerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.
İçinde çocuk parkı ve otoparkın da bulunduğu Etchi Steakhouse, 2 bin metre karelik alanda müşterilerine hizmet sunacak.
Dünya mutfağı, kahvaltının da bulunduğu Etchi Steakhouse’da balık tutma yarışları düzenlenecek. Etchi Steakhouse'nın sahibi Ali Kesici, "Açtığımız bu şube çok daha farklı bir konsepte sahip. Yaz kış açık olacak olan mekanımızda müşterilerimize her türlü olanağı sağlamayı hedefliyoruz. Denize sıfır noktada açtığımız mekanımızda, çocuk parkı, otopark, dünya mutfağı, nargile servisi, kahve çeşitleri, kahvaltı yer alıyor. 'Kendin pişir, kendin ye' konseptiyle açtığımız şubemiz, vatandaşlara açık havada mangal keyfi sunuyoruz. Bunun yanında müşterilerimiz içeceklerini dışarıdan da getirebilecek" dedi.
(MEHMET ÇALIK)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.