Takip Et

“Su kullanmaktan korkar olduk”

Aydın’ın Çine İlçesi’nde yaşayan ve ismini vermekten çekinen bir vatandaş, su fiyatlarının elektrik fiyatına göre çok daha fazla pahalı olduğunu belirterek, “Su kullanmaktan korkar olduk” dedi.

Çine’de esnaflık yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, kendisine ait evine gelen elektrik ve su faturalarını karşılaştırdı. İthal edilen elektriğin, su fiyatından daha ucuz olduğunu söyleyen vatandaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerine tepki gösterdi.

Aynı aya ait elektrik ve su faturalarını karşılaştıran vatandaş, ısıtıcılar başta olmak üzere birçok elektrikli cihaz kullanmasına rağmen 695 TL elektrik faturası geldiğini belirtti. Fakat tükettikleri 24 ton suya karşılık 896 lira 45 kuruş fatura çıkartıldığını dile getiren vatandaş, su fiyatının 40 liraya yaklaşmasına tepki gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından gönderilen faturaları gördüklerinde şaşkına döndüklerini belirten vatandaş, “Kış ortasında bu kadar su faturası ödüyoruz. Yaz aylarında ne yapacağız bilemiyorum. Artık su kullanmaktan korkar olduk” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.