Takip Et

/>

SON DAKİKA

Anuga Gıda Fuarındaki Nazilli standı büyük ilgi gördü

11 Ekim 2021, Pazartesi 17:46

     


Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gıda fuarı olarak kabul edilen Anuga Organizasyonunda Aydın’dan stant açan tek Odanın, Nazilli Ticaret Odası (NTO) olması dikkat çekti. İki yılda bir yapılan fuarda üyeleri için stant açan NTO, ziyaretçilerini ağırlıyor

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Ticaret Odası, dünyanın en büyük uluslararası gıda fuarlarından biri kabul edilen ve Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Anuga Fuarında stant açarak yöresel ürünlerini Avrupalı alıcıların beğenisine sundu. Türkiye 290 firma ile fuara katılarak 97 ülke içinde İtalya, Almanya ve İspanya’nın ardından 4’üncü büyük katılımcı oldu. NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, fuarda stant açan ve ürünlerini tanıtan NTO üyelerine ziyarette bulunarak, organizasyon ile ilgili istişarede bulundu.

“TÜM AMACIMIZ BÖLGE İHRACATINI ARTTIRMAK“

Fuara aynı zamanda Ticaret Heyeti Başkanı olarak katılan Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, “Yurtdışı gıda fuarlarına 2013 yılından itibaren düzenli olarak katılım göstermeye gayret ediyoruz. İhracat yapan üyelerimize desteklerimiz sürmekle birlikte ihracat potansiyeli olan ancak çeşitli sebeplerle ihracat yapamayan firmalarımızın dış ticaret tecrübelerini arttırmak, dış pazarlarla buluşturmak amacıyla yaptığımız organizasyonların sonucunu almaya başladık. Özellikle yurt dışı organizasyonlarında bölgemize özgü ürünlere katma değer yaratacak projeler olmasına dikkat ediyoruz. Nazilli Ticaret Odası olarak yurt içinde ve dışında, her platformda üyelerimizi azami düzeyde temsil ettiğimize inanıyorum” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler