Takip Et

SON DAKİKA

Künkçü’den üyelerine 300 iş yeri sözü daha

8 Ocak 2022, Cumartesi 19:14

     


Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü, odasının 22. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Daha önce oda olarak 152 yeni iş yeri yaptık. Şimdi de 300 iş yeri yapacağımızın sözünü ve müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

Aydın Madeni Eşya, Demirciler, Sıhhi Tesisatçılar, Torna ve Tesviyeciler Odası’nın seçimli olağan genel kurulu, Aydın Ticaret Borsası Konferans ve Toplantı Salonu’nda yapıldı. 2001 yılından buyana Aydın Demirciler Odası Başkanlığı görevine yürüten Başkan Muhammet Ali Künkçü’nün karşısına başka aday çıkmadı. Genel Kurula, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Nejdet Heppekcan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın ve ilçelerindeki diğer meslek odalarının başkanları, Sivil Toplum Örgütü (STK) Temsilcileri ve Aydın Demirciler Odası üyeleri katıldı.

“300 İŞ YERİ YAPACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VE MÜJDESİNİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM”

Daha önce Demirciler İşyeri Küçük Sanayi Sitesi ile üyelerine verdiği iş yeri sahibi yapma sözünü yerine getiren Başkan Muhammet Ali Künkçü, “Son 2 yıldır tüm dünya gibi bizde Kovid-19 pandemisi ile mücadele ediyoruz. Pandemi döneminde üyelerimizin mağdur olmaması için ilk dönemlerde yaşanan maske ve temizlik kitlerinin dağıtımını yaptık ve aşılama işlemleri için İl Sağlık Müdürlüğü’nden destek istedik. Belirlenen noktalarda üyelerimizin aşı işlemlerini daha rahat bir şekilde yaptırmalarını sağladık” dedi.

Başkan Künkçü, “Şehir merkezinde kalan sanayi sitemizin daha modern bir alana taşıyabilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Demirciler Odası olarak 2018 yılında teslimini yaptığımız 34 dönümlük alandaki 152 işyerinin hemen yanında bir projemiz daha var. Şimdi de 300 iş yeri yapacağımızın sözünü ve müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bununla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz ve en kısa zamanda proje aşamasını tamamlayıp ayrıntılarını sizlerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Genel Kurulun tamamlanmasının ardından seçimlere geçildi. Başka aday çıkmayan genel kurulda 632 üyesi bulunan Aydın Demirciler Odası üyeleri, 6 dönem için yine Başkan Muhammet Ali Künkçü’ye yetki verdi. Başkan Künkçü’nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Sebahattin Aydın, Osman Ağır, Volkan Bingör, Volkan Özçineli, Ertuğrul Cengiz ve Mehmet Çetindağ. Denetim Kurulu da, Ahmet Sertkaya, Ahmet Büyüktarakçı ve Engin Maraş’tan oluştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler