Takip Et

SON DAKİKA

Özel Aydın İlgi Anaokulu'nda Erken kayıt dönemi başladı

11 Ocak 2022, Salı 15:46

     


Aydın’ın Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Mahallesi’nde dört yıldır kaliteli eğitiminden söz ettirerek faaliyetlerine devam eden Özel Aydın İlgi Anaokulu 2.Dönem ve  2022-2023 Erken kayıt dönemine başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Özel Aydın İlgi Anaokulu Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk, 2022-2023 Eğitim sezonu için de tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirten Öztürk, sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak için tüm velileri okula beklediklerini ifade etti.

Avantajlı ücret ve ödeme imkânları sunduklarını vurgulayan Özel Aydın İlgi Anaokulu Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk, "Özel Aydın ilgi Anaokulu, sınırlı sayıdaki kontenjanlardan ve imkânlardan faydalanmak için tüm velileri okulumuza bekliyoruz. Efeler Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Özel Aydın İlgi Anaokulu, Gülümsemeyi ilke edinen, Empati kurabilen, Saygının önemini ve değerini bilen, Sanatı ve Sanatçıyı seven, Spor yaparak sağlıklı yaşamın önemini özümseyen, Akademik anlamda donanımlı bireyler yetiştirmek , İlgimiz ile fark yaratan seçkin bir kurum olabilmeyi amaçlıyoruz. Sevgi dolu okulumuz Aydınımıza hizmet vermeye devam edecektir" açıklamaları ile “ İyi ve güzel bir gelecek oluşturmak için, geleceği oluşturacak çocukları iyi yetiştirmeliyiz.” mesajını vererek, çocuklara olan önemi vurguladı.

Amaçlarının bağımsız, kendi ayakları üstünde durabilen, yaşam boyu öğrenen ve öğrenme şevkine sahip çocuklar yetiştirebilmek için sevgi dolu, besleyici, özgür ancak disiplinli bir ortam oluşturmak olduğunu belirten Aydın İlgi Anaokulu Kurucusu Levent Dönmez, 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında  Anaokulu eğitiminin 5 yaş gruplarında zorunlu olacağını belirterek, "Okulumuzun bu durum ile ilgili çalışma planlarının yapıldığını çocuklarımızı ilkokul eğitimine tam olarak hazırlayacaklarını ifade etti. Okulda çeşitli eğitim modelleri ve etkinlikler ile özellikle 5 yaş gruplarında çift yabancı dil ve 2. Dönem belirli saat dilimlerinde sınıf öğretmeni ile ilkokul hazırlık programı uygulanacağını belirtti. “Vatanına, milletine, bayrağına saygılı, manevi değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yetişen mutlu,Sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirilmesine vesile olabilmek anlamında, eğitimin ilk basamağı olan ve öneminin bilincinde olduğumuz, anaokulumuzu sevgi, saygı, güven ve mutluluk çerçevesinde Aydın halkımıza sunabilmenin gururunu yaşıyoruz Bizlere en kıymetli varlıklarını emanet eden ve edecek olan Tüm Velilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler