Takip Et

/>

SON DAKİKA

Efeler Lions Derneği’nden örnek bir bağış daha

30 Mart 2022, Çarşamba 11:03

     


Aydın Efeler Lions Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesini ziyaret etti. Ziyarette, dernek üyesi 2 kişinin hayatını kolaylaştıracak tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Daha önce çok yapılan çok sayıda yardım ile gündeme gelen Efeler Lions Derneği, bu kez 2 ihtiyaç sahibinin hayatını kolaylaştırdı. Efeler Lions Derneği Başkanı Fatma Sever, Yönetim Kurulu Üyesi Lionlarla birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı Zeliha Gündoğdu’yu ziyaret etti.

“BUGÜN DE 2 İHTİYAÇ SAHİBİMİZ İÇİN BURADAYIZ”

Dernek Başkanı Zeliha Gündoğdu’nun daha önce ihtiyaç olduğunu belirttiği 2 tekerlekli sandalye ile birlikte giden Başkan Fatma Sever ve beraberindeki Lionlar, Başkan Gündoğdu ile bir süre sohbet etti. Başkan Sever, bugüne kadar ihtiyaç duyulan ve kendilerine iletilen talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Efeler Lions Derneği olarak bugüne kadar bize iletilen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün de 2 ihtiyaç sahibimiz için buradayız” diye konuştu.

“DERNEĞİMİZİN ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA”

Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şube Başkanı Zeliha Gündoğdu, duyarlılıkları için Efeler Lions Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Derneğin 230 üyesi bulunduğunu belirten Başkan Gündoğdu, “Derneğimizin üye sayısı her geçen gün artmakta. Biz üyelerimiz ile siz hayırseverler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Gelen bağışları makbuz karşılığında teslim alıp, öncelik ve ihtiyaç durumuna göre üyelerimize ulaştırıyoruz. Bağışladığınız bu tekerlekli sandalyeleri sırada bekleyen 2 vatandaşımıza hemen ulaştıracağız. Duyarlılığınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Efeler Lions Derneği tarafından bağışlanan 2 tekerlekli sandalye Başkan Zeliha Gündoğdu tarafından Umurlu Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler