Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’ın ‘Efe’lerine yakışır karşılama

23 Nisan 2022, Cumartesi 00:39

     


Burdur’daki galibiyeti ile 3. Lig'e çıkan şampiyon Efeler 09 SFK takımı ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçeye döndü. Başkan Atay ve Efeler 09 SFK, binlerce vatandaş tarafından 'Efe’ler gibi karşılandı.

Burdur’daki 3. Lig’e terfi Play-Off final maçında Bolvadin Termalspor'u penaltılarla yenerek 3. Lig'e çıkan Efeler 09 SFK, şampiyonluğunu Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda kutladı. Saat 22:30 sıralarında Efeler Atatürk Kent Meydanı’na gelen futbolcular, teknik heyet ve Efeler Belediyesi ve Efeler 09 SFK Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı, Adnan Menderes Bulvarı ile Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran 7’den 70’e coşkulu kalabalık karşıladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Tezahüratlar ve meşalelerle karşılanan Aydın’ın Efe’leri, coşkulu taraftarla şampiyonluk sevincini paylaştı. Kent Meydanı’nda kurulan sahneye çıkan Başkan Atay’a taraftarlar ’Büyük Başkan’ tezahüratlarında bulundu. Daha sonra futbolcular ile teknik heyette sahneden taraftarları ve vatandaşları selamladı.

“YANIMDA OLDUĞUNUZ SÜRECE SENEYE DE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

Vatandaşlara ve taraftarlara seslenen Efeler Belediyesi ve Efeler 09 SFK Başkanı Mehmet Fatih Atay, ”Gecenin bu ilerleyen saatinde, bu kadar bir kalabalıkla şampiyon olmuş bu takımı karşılama ve kutlama mutluluğunu yaşayan sizlere teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğun en büyük mimarı elbette futbolcu kardeşlerimiz. Sizlerin huzurunda onları tekrar kutluyorum. Bize böyle bir onuru yaşattılar. Hepimiz ne kadar bir profesyonel takıma özlem duyduğumuzu bugün burada bu kalabalıktan anlıyoruz. Ben bunun sözünü vermiştim ve bir sözümü daha yerine getirdim. Siz bugün bu şampiyonluğu yaşatan arkadaşlarımızla beraber bize büyük bir katkı yaptınız. Yağmur, çamur demeden bizim şampiyon olacağımıza inanan bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Sizler benim arkamda değil, yanımda olduğunuz sürece seneye de şampiyon olacağımızın sözünü veriyorum. Bu manzara karşısında biz geleceğe umutla bakıyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gecenin ilerleyen saatlerince taraftarlar hep birlikte söyledikleri marş ve tezahüratlarla eğlendi. (ERDAL AYDIN / VOLKAN SAYIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler