Takip Et

SON DAKİKA

Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı’nda kapsamlı temizlik

4 Ağustos 2022, Perşembe 16:45

     


Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın hayata geçirdiği Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı’nda belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, geniş çaplıbir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın örnek projeleri arasında gösterilen Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte ziyaretçi akınına uğrayan parkta, Efeler Belediyesi Temizlik İşleri personeli hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Mobil yıkama araçlarıyla parkı yıkayan ekipler, yüksek sıcaklık altındaki özverili çalışmayla oyun gruplarını ve dinlenme alanlarını özenle temizleyerek ziyaretçilerin kullanımına sundu.

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN ZİYARETÇİLERİ AĞIRLIYOR

Başkan Atay’ın,Efeler'i eğitim turizminin merkezi haline getirme çalışmalarının ilk adımı olarak görülen Kemer Mahallesi’ndeki Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, Efeler ve Aydın’da bir ilk olma özelliği taşıyor. Türkiye genelinden ve yurtdışından çok sayıda bilim meraklısının ziyaret ettiği park, Sezar Şifreleri, Hilbert Küpü gibi eğitici oyun gruplarıyla matematik ve bilimin eğlenirken öğrenilebileceği bir dünya oluşturuyor. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler