Takip Et

SON DAKİKA

Çineli şehit polis memurunu binlerce vatandaş uğurladı

23 Mart 2022, Çarşamba 16:03

     


Bingöl’de mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada şehit olan iki özel harekat polisinden biri olan Necati Aygün, Aydın'ın Çine İlçesi'nde toprağa verildi. Şehidin cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve binlerce vatandaş katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bingöl’de mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru Necati Aygün'ün cenazesi, gece saatlerinde memleketine getirildi. Çine Devlet Hastanesi’nden alınan Şehit Aygün’ün naaşı, önce Karakollar Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada alınan helallik sırasında, şehidin babası Mehmet Aygün ile halası ve eşi Gülçimen Aygün güçlükle ayakta dururken, tabuta sarılarak gözyaşı döktüler.

Daha sonra Karakollar Mahallesi Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehit Necati Aygün’ün naaşı mahalle mezarlığına getirildi. Burada, önce saygı duruşunun ardından şehidin öz geçmişi okundu. Yapılan dua ve tekbirlerle şehit özel harekat polisi Necati Aygün'ün cenazesi toprağa verildi.

2006 yılında şehit polis memuru olan kardeşini, 2009 yılında da eşini kaybeden baba Mehmet Aygün’ün şehit polis oğlu Necati Aygün’ün toprağa verildiği anlarda, ayakta güçlükle durabildi.

Şehit Aygün’ün cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, CHP Aydın eski Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mesai arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı. (ERDAL AYDIN / HAZEL BAYIK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler