Takip Et

SON DAKİKA

“Bu kavşak için çözüm bekliyoruz”

18 Mayıs 2022, Çarşamba 09:21

     


Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, Kalabak Köprü çıkışı ile Cumhuriyet Caddesi bağlantısının olduğu alanda her gün trafik kazası yaşandığını belirterek, “Bu kavşak için çözüm bekliyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Cumhuriyet Caddesi ile Kuvayı Milliye Caddesi’nin birleştiği noktaya, Kalabak Köprü çıkışı da eklenince sürekli kazaların yaşanmaya başladığını belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, can kaybı yaşanmadan kavşağa çözüm üretilmesini istedi.

“CAN KAYBI YAŞANMADAN BU SORUNUN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Caddesini kullanan ve Soğancılar Mahallesi istikametine giden sürücüler ile Kalabak Köprüsü’nden çıkan araç sürücülerinin birbirlerini son anda fark ettiğini ve bu nedenle sürekli kazaların yaşandığını belirten Mahalle Muhtarı Yaşar Van, “Cumhuriyet Caddesi trafik hareketliliğinin yoğun olduğu bir cadde ve sıcak asfalt olduğundan bazı sürücüler de hız yapabiliyor. Aynı sorun Şeyhler Camii önünde de mevcut, oraya bir adet kasis yapılarak kısmen önlem alındı. Kalabak çıkışının sağına ve soluna Cumhuriyet Caddesi üzerine de bu hız kesici kasislerden yapılmasını talep ediyoruz. Diğer sokakların da bağlandığı bu kavşakta ışıklı sinyalizasyon yapılması da gerekiyor. Çünkü burada sürekli kazalar yaşanıyor ve ciddi yaralamalı kazalara şahit olmaya başladık. İlçe belediyemize, Emniyet Müdürlüğü’ne gerekli müracaatlarımızı yaptık. Caddelerin trafik önlemleri Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu için, Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden bu kavşak için çözüm bekliyoruz. Bir can kaybı yaşanmadan bu sorunun giderilmesini istiyoruz” diye konuştu. 







 
Son Eklenen Haberler