Takip Et

SON DAKİKA

Çine’de piknik havasında turnuva gerçekleşti

13 Mayıs 2022, Cuma 20:39

     


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlçeler Arası Voleybol Turnuvası, Çine İlçe Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Turnuvaya katılan öğrencilere, yakılan mangalda hazırlanan Çine Köftesi de ikram edildi.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen İlçeler Arası Voleybol Turnuvası’na Efeler, İncirliova, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde eğitim gören lise öğrencilerinden oluşan takımlar katıldı. Kızlar ve erkekler takımı olarak 8 ayrı takım ve toplam 120 öğrencinin katıldığı turnuva, Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda yapıldı. Saat 09:00’da başlayan turnuva, 16:00’da tamamlandı.

Turnuvaya, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cenap Fillikçioğlu, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, Çine Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, okul müdürleri ve öğretmenleri de katıldı. Turnuva şampiyonu, kızlar ve erkekler kategorisinde de Efeler İlçesi karma takımı oldu. Turnuvanın şampiyonu Efeler takımları, 16 Mayıs’ta Nazilli’de yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

“ÖĞRENCİLERDEN ÇOK DA İYİ DÖNÜŞLER ALDIK”

Turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “Pazartesi gençlik haftası kapsamında başlamış olduğumuz Çine ilçeler arası kaymakamlık turnuvasıyla okullarımızda zaten turnuvayı başlatmıştık. Amacımız bugünkü il bazında yapılacak olan voleybol turnuvasında Çine karmasını çıkartabilmek, yetenekli çocuklarımızı bu takıma dahil edebilmekti. Bu da oldu zaten. Kızlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı takım çıkarttık. Bugün de Voleybol İl Temsilciliğinde, İl Spor Müdürlüğümüzün gerçekleştirmiş olduğu turnuvada da takımlarımız buraya geldi. 5 erkek 4 kız takımıyla mücadele başladı. Çok da güzel oldu. Öğrencilerimize, Çine Belediyesi’nin katkılarıyla da yemek ikramımız oldu. Bir piknik, doğa yürüyüşü gibi düzenlenmiş oldu. Öğrencilerden çok da iyi dönüşler aldık. Çok da keyifli oldu. Hem Çine’mizin meşhur köftesini öğrencilerimize tattırmış olduk, hem de Çine Spor Salonu, bayram havası gibi bir gün gerçekleştirmiş oldu. İl Spor Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu ve Voleybol İl Temsilcimiz Ali Köylüoğlu’nun katkılarıyla ve antrenörlerimiz, öğrencilerimiz, basın mensuplarımızın katılımıyla hoş bir gün yaşadık. Gerek öğrencilerimize, gerekse idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yıl etkinliğimizin üçüncüsünü düzenlemiş olduk. İnşallah seneye de yapmak nasip olur. Ben tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BAYRAM HAVASINDA, BİR 19 MAYIS ŞENLİĞİ YAPTIK”

Final maçlarının 18 Mayıs’ta Efeler’de yapılacağını söyleyen Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu da, “19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri, voleybol turnuvaları başladı. 4 ilçeye böldük. Bugün de Çine’deyiz. Çine’de sağ olsun belediyemizin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ali Dinçer hocamızın desteğiyle çocuklar bayram havasında, bir 19 Mayıs Şenliği yaptık. Güzel bir turnuva oldu. Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz iyi bir turnuva bu. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize, hakem arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. Yarı final maçlarımız Nazilli’de 16 Mayıs’ta yapılacak. 4 kız 4 erkekten oluşan 8 takım gelecek. Final maçımız ise 18 Mayıs’ta Efeler’de olacak. Orada kupa ve madalya törenlerimiz olacak. Güzel bir etkinlik oluyor. Bu sayede 19 Mayıs Gençlik ruhunu da yaşamış oluyoruz. Bizim burada voleybol olarak 5 tane ikinci lig takımı, 1 tane erkekler birinci lig takımı, 1 tane ikinci lig erkek takımı, 1 tane de Sultanlar olmak üzere 8 adet takımımız var. Aydın güzel bir voleybol şehri oluyor. Voleybola doyuyor. Avrupa’da da Sultanlar ikinci liginde ikinci oldu. Güzel şeyler oluyor. Bunlar da fitili ateşleyen şeyler. Gençler voleybolu seviyor, oynamak istiyor. Hep birlikte biz bir aileyiz. Tesislerimiz de çoğalıyor. Kapalı spor salonlarımız 24 saat açık. Çocuklarımızı uyuşturucu, alkol, sigara gibi kötü alışkanlıklardan da korumuş oluyoruz. İlçe Müdürlerimize de çok teşekkür ediyorum. Çünkü hepsi kendi evlatları ve kendi çocukları gibi yetiştiriyor” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler