Takip Et

SON DAKİKA

Çine'de vatandaşların tozlu yol çilesi sona erdi

3 Haziran 2022, Cuma 15:07

     


Çine Sarıoğlu Mahallesi’nde yapılan taş döşemesi ile vatandaşların uzun yıllardır yaz aylarında toz, kışın da çamur çilesi sona erdi. Mahalle Muhtarı Mustafa Tozar, emeği geçenlere teşekkür etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sarıoğlu Mahallesi 421 ile 370 sokaklarında üst yapı olmaması nedeniyle uzun yıllar toz ve çamur içerisinde yaşamak zorunda kaldığını belirten vatandaşlar, çileden kurtulduklarını belirtti. Alt ve üst yapısı bulunmayan bu 2 sokakta yaşayan vatandaşlar, yıllar sonra yapılan hizmet ile bu sorundan kurtulduklarını ifade etti.

Sarıoğlu Mahallesi Muhtarı olarak 3 dönemdir görev yaptığını belirten Mustafa Tozar, yapılan hizmetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Muhtar Mustafa Tozar, “Bu sokaklarımızın alt yapısı olmadığı için taş döşemesi de yapılamıyordu. Fakat bu sokaklarda ikamet eden vatandaş sayısı arttıkça, şikayetler çoğalmaya başlamıştı. Geçen dönemden buyana buranın en azından üst yapısının yapılması için girişimlerimiz oldu. Aydın Valiliğimizin talimatları ile Çine Belediyesi ekiplerince yollarımızın taş döşemesi yapıldı. Bu hizmet hem vatandaşımızı hem de mahalle muhtarı olarak beni çok mutlu etti. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Belediye ekiplerimiz mahalle aralarında bozuk olan yolların tamiratını da yaptı. Tek sorunumuz sokakların temizliğe ihtiyacı olması. Çine Belediyesi yetkililerimizden sokak kenarlarında büyüyen otların temizlenmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler