Takip Et

SON DAKİKA

“Çine’miz cazibe merkezi haline gelecek”

2 Mayıs 2022, Pazartesi 20:20

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’de hemşehrileri ile Bayramlaştı. Savaş, Çine’de yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan övgü ile söz ederek, “Ekonomiye katkı sağlamamız için Çine’yi yeniden şekillendirmemiz gerekiyor. Çine’miz bir cazibe merkezi haline gelecek. Burada doğan evlatlarımız burada doyacak”” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı tarafından Sarıoğlu Mahallesi Şehit Sedat Taşan Parkı’nda Bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT)Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, mahalle muhtarları, mahalle başkanları, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“RAMAZAN’I DOLU DOLU YAŞADIK”

Ramazan ayının geride kaldığını ve Bayramı da hep bir arada girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, pandemi sürecini geride kaldığını belirtti. Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüleri, azmi ve çalışması ile bakanların, sağlık çalışanlarının sayesinde zorlu pandemi sürecinin artık geride kaldığını dile getiren Başkan Kandemir, “Bu badireyi atlattığımız için emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şimdi de bir Ramamazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayında mahalle ziyaretleri gerçekleştirdik, iftar sofralarında büyük ve küçüklerimiz ile bir arada olduk. Ramazan’ı dolu dolu yaşadık. Hepinizin bayramını kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bayramlaşma törenine bizlerle bir arada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ”

2 yıl aradan sonra maskesiz ve mesafesiz bir arada bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, etkili çalışmalar alınan tedbirlerle başarılı bir sınav verildiğini söyledi. Bir çok gelişmiş ülkenin pandemi konusunda sınıfta kaldığını ifade eden Mustafa Savaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde etkin bir koordinasyon sayesinde başarılı bir sınav verdik. Diğer gelişmiş ülkelerin paraları vardı, teknolojileri vardı ama eksik olan şuydu, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderleri yoktu. Cumhuriyetimizin ilk yüzyılına baktığımızda son 20 yılı AK Partili hükümetler ile geçti. Ülkemiz büyüdü ve güçlendi. İkinci yüzyılına da güçlü ve onurlu bir şekilde girmeye hazırlanan bir Türkiye var. 2023’te kendi otomobilini üreten, kendi doğalgazını bulduğu, nükleer santralleri ile elektrik üreten güçlü Türkiye yoluna devam edecek. Pandeminin getirdiği olumsuz etkilerden ülke olarak bizde payımızı aldık. Tüm dünyada enerji, petrol, gıda, kömür fiyatlarında artış oldu, enflasyon yükseldi. Dolayısı ile fiyatlar Türkiye’de de yükseldi. Bundan kaynaklanan sorunları biliyoruz. Bu sorunların üstesinden geleceğiz. AK Parti’nin sınanmış bir hikayesi var. Karşı tarafta ne var. Ortaya koydukları sahici bir politika var mı? Tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan nefreti. Onların istedikleri parlamenter sistem. Şu an koalisyon olsa sağlık bakanı başka partiden şu bakan o partiden olsa halimiz ne olurdu. Kazanımların muhafaza edilmesi ileriye dönük gerçekleştirmek istediğimiz iddia ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için 2023 seçimleri çok önemli. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz” açıklamasında bulundu.

“BU TOPRAKLARA BORCUMU ÖDEMEK İÇİN VAR GÜCÜMLE MÜCADELE EDİYORUM”

Aydın il genelinde çok sayıda yatırımın devam ettiğini belirten Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’nin evladı olarak memleketine borcu olduğunu söyledi. Savaş, “Çine’miz için ne yapsak azdır. Bu topraklara borcumu ödemek için var gücümle mücadele ediyorum. Doğalgaz dendi getirdik. Yeni devlet hastanemizin ihalesini yaptık. TOKİ bitti, 250 konutluk yeni TOKİ için yeniden ihaleye çıkılacak. Toplulaştırma çalışmaları bitti tapuları verdik. Kapalı sistem sulama çalışmaları devam ediyor, son aşamaya gelindi. Hükümet Konağımızı yeniledik. Daha yapacağımız çok iş var. Çine Organize Sanayi Bölgesi’nin 4 yıl önce kullanım alanı yüzde 17 idi şimdi ise yüzde 100 dolu. Bin 400 dönümlük ikinci alan çalışmalarını tamamladık. Dünyanın en büyük seramik fabrikası inşaatı burada başladı. Yılda yüz milyon metrekare seramik üretecek. 4 bin kişi çalışacak. Ben kara kara düşünüyorum, 4 bin kişiyi nereden bulacağız diye. Ekonomiye katkı sağlamamız için Çine’yi yeniden şekillendirmemiz gerekiyor. İkinci Organize Sanayi Bölgesi için yatırımcılar sırada bekliyor. Çine’miz bir cazibe merkezi haline gelecek. Burada doğan evlatlarımız burada doyacak” şeklinde konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler