Aydın’ın Çine ilçesine bağlı Dorumlar Mahallesi’nde akşam saatlerinde ortaya çıkan şüpheli bir kişi mahallede paniğe neden oldu. Vatandaşlar ile jandarma ekipleri gece boyunca alarma geçerken, mahallede sabaha kadar nöbet tutuldu.
Olay saat 22.00 sıralarında yaşandı. Mahallede dolaşan yabancı bir kişi, vatandaşların dikkatini çekti. Durumu fark eden şahıs hızla kaçarken, mahalle muhtarı Murat Ülker hemen Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan yardım istedi. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda ekip sevk edildi. Aydın-Muğla Karayolu bağlantısında jandarma trafik ekipleri önlem alırken, asayiş ekipleri de mahalle sakinleriyle birlikte geniş çaplı arama başlattı.
GECE YARISI YENİDEN GÖRÜLDÜ
Arama çalışmaları sürerken şüpheli şahıs gece saatlerinde bir mahalle sakini tarafından yeniden fark edildi. Ancak kısa sürede gözden kaybolan kişi izini bir kez daha kaybettirdi. Yaşanan olayın ardından mahallede tedirginlik arttı. Olası bir olumsuzluğa karşı vatandaşlar gece boyunca uyanık kaldı. Jandarma ekipleriyle birlikte sabaha kadar nöbet tutuldu.
Yaklaşık 20 yaşlarında olduğu iddia edilen şüpheli şahsın henüz bulunamadığı öğrenilirken, bölgede arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. (ERDAL AYDIN)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.