Takip Et
  • 4 Haziran 2024, Salı 15:39

Onlar mezun oldu ama Dünya sınıfta kaldı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksekokulu (MYO) 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunları, İsrail’in devam eden vahşetini dikkat çekti. Mezunlar, “Filistin bu sene mezun veremedi! Dünya sınıfta kaldı!” pankartı açtı.

Buharkent Belediyesi Yüzme Havuzu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen törene, Buharkent Kaymakamı Cuma Omurca, Buharkent Belediye Başkanı Vekili İdris Çakmakkaya, Bozdoğan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilginer Tuna, İdari ve Mali İşler Başkan V. Murat Durmaz, ilçe protokolü, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Buharkent MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kaya’nın açılış konuşmasıyla ile devam etti. Dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesinin ardından, 27. ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen ‘Spor Müsabakaları’nda başarı gösteren öğrencilere belge, madalya ve kupaları takdim edildi. Tüm öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından mezun öğrenciler tarafından kep atma seremonisi yapıldı.

Mezun olan öğrencilerin sahnede İsrail Katliamına dikkat çekerken, açtıkları “Filistin bu sene mezun veremedi! Dünya sınıfta kaldı!” pankartı dikkat çekti. Tören, Buharkent Belediyesi tarafından katılan tüm misafirlere tavuk-pilav ve içecek ikram edilmesi ile sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.