Takip Et

/>

SON DAKİKA

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı hakkında yakalama kararı

31 Ekim 2023, Salı 14:00
Son güncelleme: 31 Ekim 2023, Salı 14:07

     


Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesinde 6 yıldır devam eden ihaleye ve edimin ifasına fesat, resmi belgede sahtecilik ve görevi kötüye kullanma gibi suçlardan aralarında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ihale suç örgütü kurmak ve yönetmekten yargılanan Erkan Karaarslan'ın da bulunduğu 51 sanıklı yolsuzluk davası 23. duruşması ile devam etti.

Sanıklar hakkında beyanlarını sunan müdafiiler dinlendi. Bu arada Aydın ASKİ Genel Müdürlüğü yapan Mithat Emre ve Cemalettin Küçükerol daha önce Başkan Çerçioğlu'nun "Olaylarda benim imzam ve bilgim yok" sözlerine karşı tek yetkilinin Aydın Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı olarak Özlem Çerçioğlu olduğunu ve bu yönetim kurulu toplantılarında gündemi sadece yönetim kurulu başkanı olarak Çerçioğlu'nun belirleyebileceğini söyledi. Çerçioğlu'nun avukatları ise kabul etmediklerini bu beyanların mahkemeyi yanıltmak maksatlı olduğunu iddia etti.

Duruşma 14 Şubat 2024 tarihine ertelenirken, duruşmaya 6 kez katılmayan CHP Aydın Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ozan Çavuşoğlu hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Aynı zamanda ASKİ çalışanı olan ve Özlem Çerçioğlu'nun Özel Kalem Müdürü Gökçen Çavuşoğlu'nun eşi Ozan Çavuşoğlu hakkında nasıl bir yakalama yöntemi ile Adliyeye çıkartılacağı ise merak konusu oldu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler